Wie zijn wij?

Wij zijn Goed Slapen Tubbergen

De beddenspecialist van Tubbergen en omstreken

Over ons

Goed Slapen Tubbergen zit al vanaf 2015 op de zelfde vertrouwde plek in Tubbergen aan de Molenstraat 32. Al jaren weten onze vaste klanten ons daar steeds opnieuw te vinden. Sindsdien hebben we het slaapgedeelte behoorlijk uitgebreid tot maar liefst 800m2! We zijn inmiddels gegaan van 4 boxsprings naar maar liefst 40 verschillende boxspringbedden in de showroom en een nog veel groter aantal boxsprings die u kunt bestellen in alle mogelijke maten en varianten.

Uitgebreid Assortiment

Naast boxspringbedden , hebben we ook ledikanten, lattenbodems en matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Ons uitgebreide assortiment loopt van waterdichte moltons tot bed textiel in alle maten en alle soorten.

Met matrassen in alle soorten en maten van meerdere merken waaronder gerenommeerde namen zoals M-LINE, Van Lanschot en vele andere kwaliteitsmerken waarvan we in veel gevallen officieel dealer zijn, kunnen wij gerust zeggen: voor een goede nachtrust ga je eerst naar Goed Slapen Tubbergen!

Historie

In 2015 gingen we van start in het bekende pand bij Schrameijer Meubelen. Vanaf dat moment verzorgden wij het slaapgedeelte dat we over hebben genomen van mevouw Schrameijer. Ondertussen is mevrouw Schrameijer met pensioen gegaan en delen wij het pand nu samen met Nydamm Wonen.

Er is dus genoeg te zien! Kom snel een kijkje nemen zou ik zeggen.

Route en contact

Voor een voorproefje van ons assortiment kunt u terecht in de Online shop. Op onze Contact Pagina vindt u contactopties en een routekaartje. Voor uitgebreid advies en keuze uit ons hele assortiment, ontvangen wij u natuurlijk graag in de winkel. Aarzel dus niet en stap even binnen!

Tot ziens aan de Molenstraat 32 in Tubbergen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Michael Valkenaar

Goed Slapen Tubbergen